Workshop op: 11-06-2022

Workshop lampionnetje Macaron haken

Workshop lampionnetje Macaron haken

met Antoinette van Schaik

Zaterdag 11 juni 10.30 – 12.00 uur  (VOL)      / 13.00 – 14.30 uur/      15.00 – 16.30 uur

Je moest er eventjes op wachten maar ter gelegenheid van het 12,5 jarig jubileum van Selden sa! heb ik Antoinette van Schaik uitgenodigd om een gezellige workshop in de winkel te verzorgen. Super leuk dat ze dat wil doen natuurlijk!

In deze workshop ga je onder begeleiding van Antoinette van Schaik, de ontwerpster van magazines Gehaakte kroonluchters en Gehaakte kroonluchters en andere DIY’s een lampionnetje haken. De workshop is  voor een ieder die het leuk vindt om tips en trucs van Antoinette te krijgen over het haken van de kroonluchters uit het magazine en ondertussen  de Macaron haken. Basiskennis van haken is voldoende om mee te doen.(lossen, vasten, stokjes)

Uiteraard zijn beide magazines van Antoinette in de winkel te koop, net als alle materialen en Barbante  om ze te haken.

Opgave via contactformulier of in de winkel. Graag een 1e keus tijdvak en een 2e keus tijdvak aangeven, zodat we iets makkelijker kunnen inplannen. Je krijgt een bevestigingsmail met betaalverzoek en  het tijdvak, dit kan enkele dagen duren! ( check evt je spambox 😉 )

De workshop is inclusief patroon voor de Macaron, een klos Huisje van Katoen Barbante M naar keuze ( hieruit kun je 2 a 3 Macarons haken), benodigde ringen voor 1 Macaron. Je kunt na de workshop ringen bijkopen.

Koffie of thee , wat lekkers en heel veel gezelligheid zit ook bij de prijs in!

Zelf meenemen , of aanschaffen in de winkel, haaknaald 5

Aantal deelnemers per tijdvak: 6 -8 personen

Kosten:   19,50 per persoon