Workshop op: 01-04-2023

WervelWorkshop

 WervelWorkshop

zaterdag 1 april 14.00 uur tot +/- 16.30 uur

  In het nieuwste boek Neons & Neutrals van Aimée Gille van La Bien Aimée 
(release 3 maart as)staat op de cover de trui Wervel, 
een ontwerp van de Nederlandse knitwear designer Maaike van Geijn.

 

Al in een vroeg stadium van het ontwerp stuurde Maaike mij een foto van swatches voor haar prachtige ontwerp Wervel. En daar werd ik wel heel blij van!

Dus nu het ontwerp klaar is en ook nog blijkt dat ze een fantastische methode heeft bedacht om het intensieve en leuke kleurwerk van de yoke te combineren met een snelle manier van het ‘saaie’ lijf en mouwen breien , is het natuurlijk geweldig dat ze haar Fast Forward Fix (FFF) wil delen met jou als workshopdeelnemer. Want wie kan je beter vertellen hoe het werkt dan de ontwerper herself?

 Maaike komt deze techniek uitleggen en je gaat zelf aan de slag om deze techniek te oefenen, want FFF kun je ook toepassen in andere breiwerken.  Ook zal ze van alles gaan vertellen over hoe ze tot dit ontwerp is gekomen. En hoe je kleuren combineert zodat je ook zo’n  prachtige, vrolijke trui kunt breien aan de hand van paletten die ze met garens uit de winkel samenstelt.

Als je je opgeeft voor deze workshop krijg je een klein beetje huiswerk zodat je in de workshop zelf meteen aan de slag kunt.

Kosten: 59,95 inclusief oefenmateriaal voor de workshop, handout, koffie/thee met  lekkers. Zelf meenemen: je etui met diverse diktes (rond)breinaalden.

Het boek Neons & neutrals is te koop in de winkel zolang de voorraad strekt.

Deelnemers: 8-10

foto’s : Maaike van Geyn

#workshopsvanseldensa #workshopFFF #workshopsbreien #workshopsinfriesland #neonsandneutrals