Datum: 24-11-2019

Selden sa! magazine, 10 jaar wol, workshops en meer…

 

Hoera, eindelijk is ie er: Selden sa’s eigen magazine!

 

Nynke Seldenrijk uit Ee viert het 10-jarig bestaan van haar bedrijf Selden sá! met een eigen lifestyle magazine. Het tijdschrift is op 23 november gepresenteerd in haar winkel in Franeker. 

 

Onthulling

In het magazine kun je alles lezen over Selden sá! en de persoon erachter. In het tijdschrift staan niet alleen reportages, rubrieken en tips, maar ook unieke patronen waarmee liefhebbers zelf aan de slag kunnen gaan. Met oa ontwerpen van Froukje Postmus met oranjekoekmofkes, Marian Korving met ryijyknoopwerk en Marianne Dekkers – Roos met een punchwerk, maar ook ontwerpen van Nynke zelf, alles te bekijken in de winkel en eventueel als pakketjes te koop.

Bijzonder is de onthulling van een geheim recept van Willem Molenbuur. 

Missie

Met het verschijnen van het Selden sá! magazine wordt een droom werkelijkheid voor Nynke Seldenrijk. ,,Ik hoop dat mensen lekker languit op de bank kunnen lezen en genieten van de prachtige foto’s en verhalen. Mensen maken door dit tijdschrift niet alleen kennis met Selden sá! en de Friese cultuur, maar ik hoop dat ze ook geïnspireerd zullen raken door de mooie patronen. Dat ze genieten van het handwerken zodat het voldoening geeft. Als dát lukt, is mijn missie geslaagd.’’

Het magazine Selden sá! is te koop bij Nynke in de winkel in Franeker en kost €9,95 

Voor openingstijden zie: www.seldensa.nl

Of stuur een berichtje  via het contactformulier om er eentje te bestellen. Uiteraard komen er dan verzendkosten bij.

  • Foto: Marit Anker Fotografie
  • Tekst: Klasina van der Werf
  • www.mariankorving.nl
  • www.marrose-ccc,com