Datum: 02-01-2016

SA!mar wer in nij jier! ( zo, alweer een nieuw jaar)

 

omslag

 

 

 

 

 

Houd jij ook zo van reizen? Ik ben er dol op! Heerlijk genieten van een andere omgeving, andere taal, bijzonder eten, in 1 woord geweldig!  Maar ook reizen op een andere manier: via het wereldwijde web nieuwe mensen ontmoeten, mooie garens ontdekken en uitproberen (en soms bestellen..) technieken uitdiepen, helemaal super! De ontmoeting met mensen die een kijkje komen nemen, het spontaan allerlei prachtige handwerken laten zien, het samen met de klant een project uitzoeken of een handwerkprobleem oplossen; ook dat is voor mij een reis!
Dit jaar hoop ik weer heel veel te reizen, er staan weer superleuke workshops in de planning, een aantal geweldige opdrachten ( daar vertel ik later over..), wellicht een verhuizing van mijn winkeltje in Franeker en meer. Zoveel, dat ik hopelijk aan het eind van 2016 kan zeggen :
SA! al wer in prachtig jier! (zo, al weer een prachtig jaar!)

Ik wens jullie een heel fijn, gezond, gelukkig en creatief nieuw jaar!

En ik kon het niet laten, ben alvast begonnen met een nieuw project, een deken voor mijn oudste waar ik superstoere kussens voor maakte, daar moet het bijpassen…

SAM_0007

2 reacties:

  1. Do ek in hiel lokkig nijjier!wat hast wer mooi jern ,kom gau wer is efkes te sneupen,mar as ik lês wast do allegearre wer fan doel bist hast dan nog wol tiid om te sykheljen?groetnis Henrieke.

    1. Dag Henrieke,
      Ja , dat slagget wol hjer! en dankewol foar dyn reaksje, oant sjen! Nynke

Comments are closed.