Datum: 06-05-2018

Hoera, Selden sa! is jarig!

Tadaa!

Hoera, volgende week is het drie jaar geleden dat ik de stap nam om mijn winkel te openen in Franeker! Van een bescheiden oppervlakte in een Spare Space ruimte samen met Wander wonen en Escape the system naar een  winkel in een best wel groot pand aan het Noord.

Het is zo leuk om te ervaren dat die eerste samenwerking nu voor ons  ieder een prachtige winkel heeft opgeleverd. Regelmatig sparren we over onze ideeen onder het genot van een kopje thee ( nee, sterker wordt het niet: ik moet altijd nog drie kwartier chauffeuren voor ik thuis ben).

Omdat ik natuurlijk geen winkel kan draaien zonder klanten wil ik mijn bescheiden verjaarsfeestje heel graag samen met jou vieren! 

Een van de dingen waardoor ik mijn werk elke dag een feestje vind, is het persoonlijke contact met jou als klant. Het uitzoeken van garens, uitwisselen van tips en trucs, jou trotse show-en- tell als je een project af hebt en komt laten zien of een foto stuurt : echt super!  Of gewoon even binnen wippen: ‘efkes by Nynke sjen’, ik word er iedere keer weer blij van!

Ook het contact met de buurtjes, medewinkeliers en speciaal de vaste postbode Bouke, het draagt allemaal bij aan mij ‘senang’ voelen in Franeker!

Omdat mijn postbode het ronduit jammer vind dat ik bijna geen post ontvang op het Noord wil ik daar graag verandering in brengen: leuk voor hem en voor mij !

Daarom bedacht  ik ipv een like en deelactie op facebook en Instagram het volgende:

Stuur mij, Selden sa! een kaartje met duidelijk je naam , emailadres of telefoonnummer erop vermeld en voldoende postzegels erop (dat dan weer wel) voor donderdag 31 mei 2018 naar:

Selden sa!

Noord 68

8801 KS Franeker

Donderdag 31 mei trek ik uit de (hopelijk) stapel kaartjes een winnaar!

En wat kun je winnen? (ook leuk om te weten)

Een zomers ‘craft’ pakket:

selden sa - wolwinkelfraneker - haken - breien - craftdates

Het boek “Craftdates” , een superleuk boek met hele toffe projecten, waaronder de Italiaanse sjaals. Echt een boek voor iedereen die van  heel verschillende projecten houdt.

Alle materiaal om een zomerse Italiaanse sjaal uit het boek te maken:

selden sa - wolwinkelfraneker - breien - haken

een lap linnen  van Escape the system    (  https://www.escapethesystem.nl/  ), voldoende voor een sjaal

seldensa - wolwinkelfraneker - haken - breien

3 bollen Lino Melange, bijpassend bij het linnen

En om je sjaal superstylish op te kunnen hangen:

een prachtige kapstokhaak in veervorm van Wander Wonen.  (http://wanderwonen.nl/ )

veer ophanghaak - selden sa - wolwinkel franeker - haken - breien

Supertof pakketje toch?

Als een speer je bak met kinderpostzegelkaarten op de kop, en schrijf mij een kaartje! ( ander kaartje is ook leuk..)

Even voor de duidelijkheid: Dit pakket geef ik eenmalig kado, kan niet in geld uitgekeerd worden en wordt alleen binnen Nederland verzonden

Ik kijk uit naar de post! xx Nynke

 

13 reacties:

  1. Superleuke actie ! Ik doe mee en de prijs is om heeel blij van te worden

    1. Weer eventjes wat oars, Selden sa!, zullen we maar zeggen. Dankjewel Nel!

  2. Ik dacht meteen toen ik je verhaal las, die ga ik een kaartje sturen. Daarna las ik je originele like actie. Ik ga je bericht sowieso delen en Liken en hoop dat je postbode massa’s post naar je toe brengt. En gefeliciteerd met dit jubileum.

  3. Allereerst lokwinske en nog goede jaren erbij gewenst!! Wat een leuke orginele actie! Ik doe graag mee.

Comments are closed.